Salut lume!

Cei mai multi dintre noi nu stim totul despre instalatia electrica a casei noastre si de cele mai multe ori nu suntem nevoiti, dar in momentele in care se intampla ceva si ramanem fara curent, suntem incapabili sa rezolvam problema fara ajutorul unui specialist. Oricine poate rezolva mici probleme ale sistemului electric, dar pentru siguranta personala si a apartamentului nostru este indicat sa stim unele informatii de baza.
Nu trebuie sa privim instalatia electrica a casei ca un pericol ci este indicat sa ne documentam despre felul in care functioneaza acesta astfel incat in momentele in care ramanem in pana de curent sa stim la ce sa ne uitam intai. Curentul electric suporta cele mai multe aparate din casa care le folosim zilnic, frigiderul, televizorul, lumina si in unele cazuri si caldura, deci are sens sa cunoastem sistemul care ne ofera atat de multe.

Este inacceptabil sa nu fim capabili sa rezolvam cele mai mici probleme, cum ar fi schimbarea unor becuri, tuburi fluorescente sau chiar si prize. Nu incercam sa incurajam lumea sa isi riste sanatatea umblam prin instalatia electrica a casei, dar recunoastem ca informatiile de baza despre aceasta ne pot scuti de plati inutile catre instalatori

2 răspunsuri la “Salut lume!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *